Tillykke med vores 11kv & 33KV strøm- og spændingstransformatorer, der har bestået KEMA-testen

Tillykke med vores 11kv & 33KV strøm- og spændingstransformatorer, der har bestået KEMA-testen

Udgivelsestid: 30. december 2020

KEMA er den hollandske forkortelse (Keuring Van Elektrotechnische Materialen).KEMA's forretningsomfang blev gradvist udvidet og blev en førende uafhængig myndighed i den globale energiserviceindustri.I mere end 80 år har KEMA hjulpet kunder med at forudsige forandringens retning og løse komplekse energi- og forsyningsudfordringer.Spiller en vigtig rolle i at sikre tilgængeligheden, pålideligheden, bæredygtigheden og rentabiliteten af ​​globale energi- og energirelaterede produkter og processer.

I forskellige serviceprojekter spiller KEMA rollen som ingeniør, forretningskonsulent, proces- og forandringsledelsesekspert.Fra teknisk, ledelse og regulatorisk strategi og planlægning til ingeniørdesign, proces- og ydeevneoptimering implementering og evaluering osv. Og forsyningsindustrien til at levere omfattende forretningsmæssige og tekniske løsninger.

KEMA har hovedkontor i Arnhem, Holland, med afdelinger i 20 lande rundt om i verden.I mere end firs år har kvalitet, integritet, pålidelighed og faglig viden været KEMAs kerneværdier.

Det11kv og 33KV spændings- og strømtransformereproduceret af vores transformerfabrik har bestået KEMA-testen og opnået KEMA-testrapporten.

11

Vi er elektrisk producent i Kina.Så alle vores produkter er fremstillet strengt i henhold til ISO9001 & KEMA, og vi eksporterer til over 30 lande, og de er meget tilfredse med vores kvalitet og eftersalgsservice.

Hvis du har brug for det, kan du kontakte os for KEMA testresultater af vores transformere og vores produktkatalog.

Vi glæder os til at etablere kontakt med dig og udvikle os sammen.

Send din forespørgsel nu